Yacht Equipment : Boarding equipment

Met onze geavanceerde kennis en vakmanschap streven we naar het beste. Dat ziet u aan de fraaie vormgeving en afwerking van onze yacht equipment. Ook aan zaken als betrouwbaarheid, bedieningsgemak en nazorg stellen wij de hoogste eisen.

Akerboom Yacht Equipment bouwt gangways en accommodatieladders op maat die op verschillende manieren geïntegreerd kunnen zijn in de romp van het schip.

Riviera gangway

De riviera gangway is een uitklapbare en zwenkbare loopplank. Hij is genoemd naar de wijze waarop schepen in de Riviera meestal aanmeren: met de achterzijde naar de kade.

Deze riviera gangway is op twee manieren te gebruiken. Vastgezet, zweeft hij boven de kade. De tweede manier biedt gemak en veilig bij wat deining: de loopplank rust op de kade en volgt de beweging van het schip.

Accommodatieladder

De accommodatieladder of statietrap wordt gebruikt om vanaf het platform of de bijboot aan dek te komen en vice versa. De statietrap kan ook in een hoek van 90° worden gebruikt als loopplank. De treden blijven altijd horizontaal, ongeacht de verticale hoek van de trap.

Swimladder

Met de swimladder komen zwemmers en duikers snel en veilig in en uit het water. Deze swimladder van AYE is volledig en onzichtbaar geïntegreerd in het achterschip. Met één druk op de knop is hij beschikbaar.

Translate