Actuele vacatures

 

 

Hoofd Bedrijfsbureau

 

Over Akerboom Yacht Equipment
Akerboom Yacht Equipment ontwerpt, bouwt en installeert hightech equipment voor de mooiste zeewaardige jachten ter wereld. Elk superjacht is uniek en wordt volgens specifieke wensen voor de selecte internationale klantenkring op maat ontworpen en in detail uitgewerkt. Kenmerkend is het uitzonderlijk hoge afwerkingsniveau, waarbij de perfectie tot in de kleinste details is doorgevoerd. Akerboom ontwerpt, bouwt en installeert equipment van superieure kwaliteit in aluminium, RVS en composiet voor de super jachtbouw. Het assortiment omvat onder andere luiken, deuren, gangways, hefkranen en klapverschansingen. Boarding equipment zoals een mooi weggewerkte statietrap, ladders voor zwemmers en duikers, platforms voor ankerwerkzaamheden of toegang tot watersportuitrusting, bijboten of helikopters. Draaibaar, uitklapbaar, verzonken of onzichtbaar naadloos geïntegreerd in de huid van het schip. Tevens leveren we maatwerk schroefasinstallaties met een door Lloyds gecertificeerde onderhoudsarme constructie. Veiligheid, rendement, gemak in gebruik, esthetische vormgeving en afwerking van alle systemen voldoen aan de hoogste eisen. Akerboom Yacht Equipment telt circa 140 medewerkers. Voor het bedrijfsbureau zijn we op zoek
naar:

 

Hoofd Bedrijfsbureau
Het bedrijfsbureau is de verbinding tussen engineering en productie. Hier worden de tekeningen vertaald naar en voorbereid tot productie. Met de planning als uitgangspunt worden de stuklijsten over de verschillende productiestappen verdeeld in inkoop, maakdelen en productieorders. Voor zover nodig worden (hulp)gereedschappen en/of informatie toegevoegd op een dusdanige
manier dat productie zo effectief en efficiënt als mogelijk kan plaatsvinden. Vanuit het magazijn worden de onderdelen in de juiste hoeveelheden op de juiste locaties aangeleverd.

 De functie
Voor het bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een hoofd bedrijfsbureau. Als hoofd bedrijfsbureau geef je leiding aan werkvoorbereiding, inkoop, magazijn en project/productie planning en tevens ben je applicatiebeheerder van ons ERP-systeem (Trimergo en Inventive)

Vereisten voor de functie
We zijn op zoek naar enthousiaste resultaatgerichte teambouwer en speler met kennis van zaken, die initiatieven neemt, en zijn/haar verantwoordelijkheid niet uit de weg gaat. Hij/zij heeft HBO denk- en werkniveau en is bekend met een projectmatig werkende productie organisatie, bij voorkeur in de jachtbouw of werktuigbouw. Hij/zij heeft ruime ervaring met leiding geven. Daarnaast heb je kennis en ervaring met bijbehorende ERP-systemen, bij voorkeur Trimergo.

 

Het aanbod

  •  Een inspirerende werkomgeving aan de top van de luxe jachtbouw, waar veel ruimte is
  • voor ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden; Een marktconform salaris volgens de CAO Metalektro en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Stuur dan jouw sollicitatie via de website: www.werkenbijfeadship.nl. Voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kan contact worden opgenomen met de afdeling P&O op telefoonnummer 071-5761600.

 

Translate