Actuele vacatures

 

 

 

Monteur schroefassen

 

De organisatie
De geschiedenis van Akerboom Yacht Equipment in Leiden gaat terug naar 1860 en is sinds 1986 onderdeel van Feadship. Feadship ontwerpt, engineered en bouwt unieke jachten. Het assortiment van Akerboom omvat onder andere luiken, deuren, hefkranen en klapverschansingen. Boarding equipment zoals een mooi weggewerkte statietrap, ladders voor zwemmers en duikers, platforms voor ankerwerkzaamheden of toegang tot watersportuitrusting, bijboten of helikopters.
Zo’n 135 vakmensen ontwerpen en installeren geavanceerde technische oplossingen voor de meest complexe wensen van Feadship eigenaren. Elk Akerboom-product wordt minutieus ontworpen en geconstrueerd en vervolgens met de grootste zorg gefabriceerd en gemonteerd. Wil jij meebouwen aan Superjachten? Benieuwd hoe het bouwproces van een Feadship er in vogelvlucht uit ziet? Check de timelapse van de Feadship Lonian via deze link!

De functie:
Als monteur schroefassen ben je verantwoordelijk voor het monteren van schroefassen en het onderhoud aan de schroefas systemen. Je voert zowel werkzaamheden uit aan de nieuwbouw van jachten als voor de afdeling Yacht Services. In het buitenland vinden met name de servicewerkzaamheden plaats. Je start de inwerkperiode op onze locatie in Leiden, vervolgens ga je aan de slag op de afbouw werven. Wanneer je voldoende kennis en ervaring hebt opgedaan over het product, de materialen en de werkzaamheden, wordt je ingezet in het buitenland. In verband met de uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een monteur die op termijn bereid is om veelvuldig naar het buitenland af te reizen en die het leuk vindt zich te ontwikkelen tot een volwaardige
monteur schroefassen.

Vereisten voor de functie
Jij hebt een afgeronde MBO-opleiding werktuigbouw en ervaring in de montage. Je hebt kennis vanverschillende materialen, ervaring met machinebankwerken en kunt meetgereedschap aflezen. Je kunt je goed uitdrukken in het Engels en bent in het buitenland het visitekaartje van Akerboom Yacht Equipment. Op den duur ga je op de werven en in het buitenland zelfstandig aan het werk, het is daarom belangrijk dat je zelfstandig kan en wil werken. Ook is het belangrijk dat je het een uitdaging vindt om de verantwoordelijkheid over je eigen werk te dragen. Omdat je regelmatig op andere werven werkt, dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs.


Persoonlijke eigenschappen

 • Bescheiden
 • Nieuwsgierig (Vragen stellen)
 • Leergierig
 • Collegiaal / samenwerken
 • Poetsen niet praten
 • Optimist
 • Secuur
 • Focus op orde, netheid en veiligheid
 • Oog voor kwaliteit

 

Het aanbod

 • Een inspirerende werkomgeving aan de top van de luxe jachtbouw, waar veel ruimte is voor
  ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden;
 • Vervolgstappen in je carrière kun je bij Akerboom of de andere vestigingen van
  Feadship ook buiten je eigen vakgebied zetten;
 • Leuke collega’s!.

 

Interesse?
Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Solliciteer via www.werkenbijfeadship.nl Voor vragen kan contact worden opgenomen met de afdeling P&O op telefoonnummer 071-5761600.

Translate