Actuele vacatures

 

 

 

(Junior) Project Controller

 

Over Akerboom Yacht Equipment
Akerboom Yacht Equipment ontwerpt, bouwt en installeert hightech equipment voor de mooiste zeewaardige jachten ter wereld. Elk superjacht is uniek en wordt volgens specifieke wensen voor de selecte internationale klantenkring op maat ontworpen en in detail uitgewerkt. Kenmerkend is het uitzonderlijk hoge afwerkingsniveau, waarbij de perfectie tot in de kleinste details is doorgevoerd. Akerboom ontwerpt, bouwt en installeert equipment van superieure kwaliteit in aluminium, RVS en composiet voor de super jachtbouw. Het assortiment omvat onder andere luiken, deuren, gangways, hefkranen en klapverschansingen. Boarding equipment zoals een mooi weggewerkte statietrap, ladders voor zwemmers en duikers, platforms voor ankerwerkzaamheden of toegang tot watersportuitrusting, bijboten of helikopters. Draaibaar, uitklapbaar, verzonken of onzichtbaar naadloos geïntegreerd in de huid van het schip. Tevens leveren we maatwerk schroefasinstallaties met een door Lloyds gecertificeerde onderhoudsarme constructie. Veiligheid, rendement, gemak in gebruik, esthetische vormgeving en afwerking van alle systemen voldoen aan de hoogste eisen. Akerboom Yacht Equipment telt circa 140 medewerkers. Voor de financiële afdeling zijn we
op dit moment op zoek naar een

 

(Junior) Project Controller
Het bedrijfsbureau is de verbinding tussen engineering en productie. Hier worden de tekeningen vertaald naar en voorbereid tot productie. Met de planning als uitgangspunt worden de stuklijsten over de verschillende productiestappen verdeeld in inkoop, maakdelen en productieorders. Voor zover nodig worden (hulp)gereedschappen en/of informatie toegevoegd op een dusdanige
manier dat productie zo effectief en efficiënt als mogelijk kan plaatsvinden. Vanuit het magazijn worden de onderdelen in de juiste hoeveelheden op de juiste locaties aangeleverd.

De functie
Als Project Controller ben je verantwoordelijk voor de financiële beheersing van de projecten binnen Akerboom Yacht Equipment. Je levert tijdig financiële rapportages aan en je analyseert en interpreteert de geleverde gegevens, zodat afwijkingen gesignaleerd en verklaard worden. Ook stel je prognoses op van de eindresultaten van de verschillende projecten. Je bent de spin in het web en het financieel geweten voor de projectorganisatie van Akerboom en opereert daarin zelfstandig binnen de organisatie. Als Project Controller rapporteer je aan de Controller.


Dit breng je mee:
Ervaring als Project Controller
– Echte teamspeler
– Goede communicatieve vaardigheden
– Financieel en analytisch inzicht
– Nauwkeurig en efficiënt
– Denken en werken op MBO+/HBO niveau
– Ervaring met ERP/systemen en Excel
– Enkele jaren werkervaring binnen de jachtbouwbranche / technische omgeving.

Solliciteren?
Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Solliciteer via www.werkenbijfeadship.nl Voor vragen kan contact worden opgenomen met de afdeling P&O op telefoonnummer 071-5761600.

Translate