Actuele vacatures

 

 

 

Tactisch Inkoper

 

Over Akerboom Yacht Equipment
Akerboom Yacht Equipment ontwerpt, bouwt en installeert hightech equipment voor de mooiste zeewaardige jachten ter wereld. Elk superjacht is uniek en wordt volgens specifieke wensen voor de selecte internationale klantenkring op maat ontworpen en in detail uitgewerkt. Kenmerkend is het uitzonderlijk hoge afwerkingsniveau, waarbij de perfectie tot in de kleinste details is doorgevoerd. Akerboom ontwerpt, bouwt en installeert equipment van superieure kwaliteit in aluminium, RVS en composiet voor de super jachtbouw. Het assortiment omvat onder andere luiken, deuren, gangways, hefkranen en klapverschansingen. Boarding equipment zoals een mooi weggewerkte statietrap, ladders voor zwemmers en duikers, platforms voor ankerwerkzaamheden of toegang tot watersportuitrusting, bijboten of helikopters. Draaibaar, uitklapbaar, verzonken of onzichtbaar naadloos geïntegreerd in de huid van het schip. Tevens leveren we maatwerk schroefasinstallaties met een door Lloyds gecertificeerde onderhoudsarme constructie. Veiligheid, rendement, gemak in gebruik, esthetische vormgeving en afwerking van alle systemen voldoen aan de hoogste eisen. Akerboom Yacht Equipment telt circa 140 medewerkers. Voor het bedrijfsbureau zijn we op zoek naar een ondernemende Tactisch Inkoper.

 

De functie 
Als tactisch Inkoper schep je het kader waarbinnen jouw collega’s binnen de dagelijkse operatie bestellingen kunnen doen. Je bent verantwoordelijk voor het leveranciersbestand met bijbehorende aspecten als kosten reductie voor Akerboom, samenwerkingscontracten, verbeterde beschikbaarheid van materialen en deze optimaal te laten aansluiten bij de dagelijkse operatie. Verder signaleer en benut je innovaties in de leveranciers markt. Je denkt mee met de projectmanagers en deelt jouw kennis over de markt, terwijl je ondertussen de inkoopprocessen structureler inricht. Je weet wat er speelt in de organisatie, zorgt voor draagvlak en sluit scherpe deals met de leveranciers. Kortom, een dynamische functie met veel ruimte voor eigen inbreng om de
functie vorm te geven in een omgeving waar ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand gaan!

 

Vereisten voor de functie
Je bent een enthousiaste, resultaatgerichte, zelfstandige en ondernemende tactisch inkoper met ruime ervaring, bij voorkeur met een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast ben je ondernemend, resultaatgericht, teamspeler, neemt initiatieven, neemt je verantwoordelijkheden en toont doorzettingsvermogen. Voor deze functie vragen wij een afgeronde hbo opleiding aangevuld met een erkende inkoopopleiding en beheers je in zowel woord als geschrift de Nederlandse en de Engelse en bij voorkeur Duitse taal.

 

Het aanbod

  • Een marktconform salaris, volgens de CAO Metalektro;
  • Inspirerende werkomgeving aan de top van de luxe jachtbouw, waar veel ruimte is voor ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden;
  • Reiskostenregeling;
  • Personeelskortingen op verzekeringen;
  • 7 vakantiedagen en 13 ATV dagen, volgens de CAO Metalektro.Interesse?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Stuur dan jouw sollicitatie via de website: www.werkenbijfeadship.nl. Voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kan contact worden opgenomen met de afdeling P&O op telefoonnummer 071-5761600.

 

Translate