Actuele vacatures

 

 

 

Project werkvoorbereider

 

Over Akerboom Yacht Equipment
Akerboom Yacht Equipment ontwerpt, bouwt en installeert hightech equipment voor de mooiste zeewaardige jachten ter wereld. Elk superjacht is uniek en wordt volgens specifieke wensen voor de selecte internationale klantenkring op maat ontworpen en in detail uitgewerkt. Kenmerkend is het uitzonderlijk hoge afwerkingsniveau, waarbij de perfectie tot in de kleinste details is doorgevoerd. Akerboom ontwerpt, bouwt en installeert equipment van superieure kwaliteit in aluminium, RVS en composiet voor de super jachtbouw. Het assortiment omvat onder andere luiken, deuren, gangways, hefkranen en klapverschansingen. Boarding equipment zoals een mooi weggewerkte statietrap, ladders voor zwemmers en duikers, platforms voor ankerwerkzaamheden of toegang tot watersportuitrusting, bijboten of helikopters. Draaibaar, uitklapbaar, verzonken of onzichtbaar naadloos geïntegreerd in de huid van het schip. Tevens leveren we maatwerk schroefasinstallaties met een door Lloyds gecertificeerde onderhoudsarme constructie. Veiligheid, rendement, gemak in gebruik, esthetische vormgeving en afwerking van alle systemen voldoen aan de hoogste eisen. Akerboom Yacht Equipment telt circa 140 medewerkers. Voor ons bedrijfsbureau zijn we op zoek naar een ondernemende werkvoorbereider met affiniteit voor inkoop.

De functie:
Als projectwerkvoorbereider zorg je ervoor dat gedurende de bouw van een jacht de materialen op het juiste moment op de juiste plek aanwezig zijn. Je functioneert hierbij als coördinator tussen onze leveranciers(intern/extern) en onze interne klanten welke verdeeld zijn over verschillende locaties. Daarbij speelt het juist interpreteren van het tekenpakket en het opvolgen van de  materialen in de verschillende fases een cruciale rol. Kortom een centraal aanspreekpunt voor het gehele materiaal stroom binnen Akerboom tijdens de bouw van een superjacht.

Jij biedt:
Je bent een enthousiaste ondernemende persoonlijkheid, die op een natuurlijke wijze de leiding neemt om er voor zorg te dragen dat materialen op tijd geleverd worden. Je kunt duidelijk prioriteiten stellen. Door je doelgerichtheid kan je de processen doorgronden en anticiperen. Je kunt je collega’s meenemen om verbeteringen te realiseren. Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau en een opleiding in de richting maritieme techniek of werktuigbouw. Je hebt ervaring met technisch tekening lezen en daarnaast heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een project gestuurde productie omgeving.

  • Het aanbod
    Een inspirerende werkomgeving aan de top van de luxe jachtbouw, waar veel ruimte
    is voor ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden;
  • Een marktconform salaris volgens de CAO Metalectro en goede secundaire
    arbeidsvoorwaarden

Interesse?
Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Solliciteer via www.werkenbijfeadship.nl Voor vragen kan contact worden opgenomen met de afdeling P&O op telefoonnummer 071-5761600.

Translate