Actuele vacatures

Hoofd Bedrijfsbureau

Het bedrijfsbureau is de verbinding tussen engineering en productie. Hier worden de tekeningen vertaald naar en voorbereid tot productie. Met de planning als uitgangspunt worden de stuklijsten over de verschillende productiestappen verdeeld in inkoop, maakdelen en productieorders. Voor zover nodig worden (hulp)gereedschappen en/of informatie toegevoegd op een dusdanige manier dat productie zo effectief en efficiënt als mogelijk kan plaatsvinden.

Lees meer

Project Controller

Als Project Controller ben je verantwoordelijk voor de financiële beheersing van de projecten binnen Akerboom Yacht Equipment. Je levert tijdig financiële rapportages aan en je analyseert en interpreteert de geleverde gegevens, zodat afwijkingen gesignaleerd en verklaard worden. Ook stel je prognoses op van de eindresultaten van de verschillende projecten.

Lees meer

Project Werkvoorbereider

Als projectwerkvoorbereider zorg je ervoor dat gedurende de bouw van een jacht de materialen op het juiste moment op de juiste plek aanwezig zijn. Je functioneert hierbij als coördinator tussen onze leveranciers(intern/extern) en onze interne klanten welke verdeeld zijn over verschillende locaties. Daarbij speelt het juist interpreteren van het tekenpakket en het opvolgen van de materialen in de verschillende fases een cruciale rol.

Lees meer

Monteur schroefassen

Als monteur schroefassen ben je verantwoordelijk voor het monteren van schroefassen en het onderhoud aan de schroefas systemen. Je voert zowel werkzaamheden uit aan de nieuwbouw van jachten als voor de afdeling Yacht Services. In het buitenland vinden met name de servicewerkzaamheden plaats. Je start de inwerkperiode op onze locatie in Leiden, vervolgens ga je aan de slag op de afbouw werven. Wanneer je voldoende kennis en ervaring hebt opgedaan over het product, de materialen en de werkzaamheden, wordt je ingezet in het buitenland.

Lees meer

Monteur Equipment

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het monteren van onderdelen aan de nieuwbouw van jachten zoals luiken, deuren, platforms, loopplanken en statietrappen. Het gaat hierbij om het zelfstandig aansluiten en in bedrijfstellen van yacht equipment zowel elektrisch als hydraulisch. Je start op onze locatie in Leiden waar je alles leert over onze producten en materialen. Vervolgens wordt je opgeleid om de onderdelen op te bouwen en in te bouwen op de afbouwwerf.

Lees meer

BBL Montage

Als BBL-er ben je vier dagen in de week aan het werk en ga je één dag naar onze eigen bedrijfsopleidingscentrum in Aalsmeer of de Kaag voor het volgen van theorielessen. Je werkt in één van de disciplines metaal of bankwerk & montage. Dat doe je onder begeleiding van een ervaren praktijkopleider. Zo kijk je de kunst van het vakmanschap af, terwijl je direct aan de slag gaat. Je ontvangt een leer arbeidsovereenkomst, een goed salaris en krijgt de kosten van jouw opleiding door ons vergoed.

Lees meer

Tactisch Inkoper

Als tactisch Inkoper schep je het kader waarbinnen jouw collega’s binnen de dagelijkse operatie bestellingen kunnen doen. Je bent verantwoordelijk voor het leveranciersbestand met bijbehorende aspecten als kosten reductie voor Akerboom, samenwerkingscontracten, verbeterde beschikbaarheid van materialen en deze optimaal te laten aansluiten bij de dagelijkse operatie. Verder signaleer en benut je innovaties in de leveranciers markt. Je denkt mee met de projectmanagers en deelt jouw kennis over de markt, terwijl je ondertussen de inkoopprocessen structureler inricht.

Lees meer

Translate