Werken bij Akerboom

Gezocht: mensen met vakmanschap en plezier in boten bouwen
Akerboom Yacht Equipment (AYE), dochter van de De Vries Groep, is een moderne projectenorganisatie die traditioneel vakmanschap paart aan de nieuwste technologieën. Jachten bouwen is ons vak. Dat doen we met zo’n 140 medewerkers. Onze mensen werken in verschillende disciplines in teams voor engineering en productie, inbouw en service.

Ons werk omvat kantoorfuncties – denk aan tekenaars, constructeurs en werkvoorbereiding – naast vakmanschap in de werkplaatsen. De werkplaatsen zijn het domein van gespecialiseerde metaalbewerkers zoals lassers en monteurs. Ervaren mensen werken samen met collega’s in opleiding.

Onze missie
Onze missie delen we met de andere bedrijven van De Vries Groep: ‘De mooiste boten bouwen, met veel plezier in ons werk’. Kwaliteit is ons keurmerk.

We nodigen je uit
Wij zoeken nieuwe collega’s voor diverse functies binnen ons bedrijf. Als je graag in een enthousiast team werkt en als vakmanschap en kwaliteit je aanspreken, dan nodigen wij je van harte uit de vacatures op deze site door te nemen. Je sollicitatie zien we met belangstelling tegemoet.

Bel of mail ons als je vragen hebt. Vraag naar de afdeling P&O.
Telefoon: 071-5761 600
E-mail: solliciteren@ayeholland.nl

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures.

Translate